Werken bij JUGO

success is best when it's shared

Wie is JUGO?

JUGO staat voor Business Intelligence, maar we doen meer dan dat. Business Intelligence blijft continue in beweging en wij bewegen mee. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op, data volumes groeien explosief en tools (of software applicaties) van vandaag kunnen morgen alweer verouderd zijn. Maar ook de verandering van rapporteren op basis van wat al geweest is (prescriptive), naar het voorspellen wat de dag van morgen ons gaat brengen (predictive). Of je nu terugblikt of vooruitkijkt, de kern blijft de onderliggende data en hoe je hier meerwaarde voor een organisatie kan genereren.

We doen dit als een team door met de juiste mensen met deze data aan de slag te gaan. Al ruime tijd is JUGO de expert op het gebied van Business Intelligence (BI) en analytics. En omdat te blijven hebben we jou nodig!

"JUGO is uniek, JUGO is passie voor BI. Customer intimacy en integriteit zijn synoniemen voor JUGO: identificeren met de klant en samen naar een echte oplossing werken.”

Ronald van Lent - Managing Director JUGO

Iedereen hoort erbij!

Onze familie

Bij JUGO maak je deel uit van een hecht team. Een team van junioren en senioren. Een team waar je vanaf dag 1 betrokken wordt. Een team die op jouw expertise staat te wachten. Wij geven je de ruimte om in het vak, als consultant en als mens te groeien. JUGO vindt verantwoordelijkheid en eigen initiatief tonen een kerncriterium.

Bij JUGO hangt een informele sfeer en wij vinden het belangrijk dat jij hierin jezelf kan zijn. dit betekent dat er buiten het serieuze werk ook genoeg ruimte is voor uitjes en borrels. En dan hoort iedereen erbij. Familiedagen met partners en kinderen mogen dus zeker niet ontbreken.  

Onze kernwaarden

Passie voor BI. Iedere dag gaan onze consultants aan de slag met complexe data vraagstukken. Met onze passie voor data gaan we op zoek naar de oplossing en helpen we onze klanten met het verkrijgen van inzichten. Of het nu gaat om terug te kijken of om te voorspllen, van operationele informatie tot strategische vraagstukken.. 

Onze passie rijkt verder dan alleen Business Intelligence. We kunnen helaas niet de gehele wereld veranderen, maar we kunnen wel, met z’n allen, het een beetje bij beetje mooier inkleuren. Wat begon als een gedachte, is uitgegroeid tot stichting BIJUGOUS

Er wordt bij JUGO gewerkt vanuit de kracht van onze consultants. Wij investeren daarom continue in onze vaardigheden en kennis zodat wij up-to-date blijven van de nieuwste technologieën. Er is ruimte voor investeringen in systemen en applicaties die bijdragen aan de kennis van onze werknemers. Naast een persoonlijk ontwikkelingsplan, delen wij onze kennis tijdens focusgroepen en kennisdagen op kantoor. Zo ontwikkelen wij een kritische blik en hebben een no-nonsense houding tegenover Business Intelligence. 

Jouw expertise wordt vanaf dag een gewaardeerd door onze opdrachtgevers. 

Consultancy is en blijft mensenwerk. JUGO streeft naar consultants die goed luisteren naar de vraag van de klant, maar ook naar zichzelf. Want als jij niet goed in je vel zit, hoe wil je dan een goede oplossing realiseren? Consultancy is voor ons meer dan werk achter een beeldscherm en een tool kennen. Het is de combinatie van IT met adviseurschap. Zo geven wij workshops en presentaties, heb je dagelijks meetings met de klant en ondersteun je jouw collega’s. Zo wordt je onderdeel van onze familie, een echte JUGOnoot.

JUGO streeft naar een duurzame carrière voor de consultants. Zo gaan we naar op zoek naar een opdracht én een klantomgeving die echt bij je past en niet andersom. Jij staat centraal. 

Daarnaast willen we als JUGO ook een bijdrage leveren aan de maatschappij. Met het verduurzamen van het kantoor, de transformatie naar een elektrisch wagenpark en het nieuwe mobiliteitsplan is hier extra rekening mee gehouden. Op deze manier willen en kunnen wij een aandeel leveren aan het verbeteren van de directe leefomgeving.

Onze partners

Onze partners

Onze klanten

Onze opdrachtgevers
Onze partners
Onze opdrachtgevers

Overtuigd?

Wil je werken in een enthousiast team die hun Business Intelligence kennis en vaardigheden met passie inzetten voor de klant? Vanuit ons kantoor in hartje ‘s-Hertogenbosch helpen we jou de passie voor BI te vinden. Wij willen groeien en jij kunt je ontwikkelen. Dus, heb je affiniteit met IT, sterke analytische skills en goede communicatieve vaardigheden? Kom dan eens rond te tafel!

Neem het hef in eigen handen en solliciteer op openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Acquisitie door tussenpartijen wordt niet gehonoreerd.

Onze vacatures

SAP Business Intelligence Consultant
We komen graag met je in contact als je een SAP BI consultant (jr/med/sr, v/m) bent of wilt worden. HANA kennis/ervaring is een pré, maar geen must.
Solliciteer direct
BI-Academy
Wij dagen jou uit! Heb jij net je hbo/wo-diploma binnengesleept? Ben je klaar voor de eerste stappen in een duurzame carrière? Maak kennis met de wereld van Business Intelligence! Doorloop onze BI-Academy  en ontwikkel je tot de nieuwe Business Intelligence specialist. Lees hieronder verder wat de BI-Academy inhoudt.
Lees verder en aanmelden
Previous
Next