Welkom bij JUGO

JUGO bestaat uit veel kleuren! Met passie adviseert, implementeert en ondersteunt JUGO op het gebied van Business Intelligence. Respect, eerlijkheid, openheid en vertrouwen in elkaar zijn de kernwaarden waar onze consultants voor staan. Zij voelen zich verbonden met uw organisatie en gaan vol passie aan de slag om de beste en beheersbare oplossing te vinden.

Betrouwbaar, onafhankelijk en professioneel

Driving our business with passion

Onze visie en focus

Sinds 2004 is JUGO actief op het gebied van Business Intelligence. Wij maken gebruik van de software van SAP, Business Objects, Qlik en PowerBI. We zien vooral nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Onze professionele consultant gaat op zoek naar welke  toegevoegde waarde deze software heeft voor uw organisatie. Wij laten ons echter niet door de technologie voorschrijven, het is een hulpmiddel en niet leidend.

JUGO legt in het dagelijkse werk de focus op de volgende 3 topics:

3 topics die wij belangrijk vinden

1. Persoonlijke ontwikkeling

Consultancy is in de eerste plaats mensenwerk. Daarom vindt JUGO persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als kennisontwikkeling. Onze consultants blijven in hun werk dicht bij hun eigen en onze kernwaardes. Hierdoor blijft iemand in zijn kracht en kan hij voor uw organisatie schitteren.

2. De juiste data eenvoudig begrijpen

JUGO helpt uw organisatie met snel toegang te krijgen tot de juiste data. Nog belangrijker zorgen wij ervoor dat u deze data ook eenvoudig te begrijpen en gebruiken is, door middel van visualisatie. De wereld van Business Intelligence is continue in beweging, dus dit is cruciaal voor het beslissingsproces binnen uw bedrijf!

3. Investering in kennisontwikkeling

Nieuwe (technologische) ontwikkelingen leiden tot de nodige veranderingen, ook voor uw organisaties. JUGO investeert daarom continue in haar werknemers zodat zij up-to-date blijven. Naast een persoonlijk ontwikkelingsplan, delen wij onze kennis tijdens focusgroepen en kennisdagen op kantoor. Zo ontwikkelen onze consultants een kritische blik en no-nonsense houding tegenover Business Intelligence.

Welkom

Ons team

Ronals small res

Ronald van Lent
Managing Director

“JUGO is uniek, JUGO is passie voor BI. Ik zou JUGO geen bedrijf noemen in de klassieke zin. Door een open en eerlijk karakter is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen vult dit in op zijn eigen manier. De wijze waarop we onderling met elkaar omgaan, doen we ook met onze klanten. Customer intimacy en integriteit zijn synoniemen voor JUGO: identificeren met de klant en samen naar een echte oplossing werken.”

Wouter Mertens

BI consultant

Paul Boekhoorn

BI consultant

Theo van Dijk

BI consultant

Hilde Lavrijsen

BI consultant

Anouk Tiebosch

Office & Account manager

Ronald van Lent

Managing Director

Erik Admiraal

BI consultant

Christian van Bracht

BI consultant

Tim Groenen

BI consultant

Réka Vilikó

BI consultant

Mohamed Abouyakob

BI consultant

Eddy de Maeyer

Consultant partner

Henk van der Haar

BI consultant

Vânia Alves Figueiredo

BI consultant

Jesse Peerboom

BI consultant

Jos van Sleuwen

BI consultant

Erik Campagne

Communicatie

Kevin Engelen

BI consultant

Werken in een enthousiast team?

Wil je samenwerken in een enthousiast team die hun Business Intelligence kennis en vaardigheden met passie inzetten voor de klant. Bij JUGO hangt een informele sfeer en wij vinden het belangrijk dat jij hierin jezelf kan zijn. Wij geven je de ruimte om in het vak, als consultant en als mens te groeien. JUGO vindt verantwoordelijkheid en eigen initiatief tonen een kerncriterium.

Neem het hef in handen en stuur een open sollicitatie (cv en motivatiebrief).

We komen we graag met je in contact als je aantoonbare ervaring hebt op gebied van:

• SAP BW on HANA / Native HANA
• SAP BODS in combinatie met SAP BW
• SAP Anaytics Cloud + Planning/BPC

Acquisitie door tussenpartijen wordt niet gehonoreerd.

“De beste resultaten worden behaald door het aanspreken van de passie bij onze klanten.

- Daisy Ambaum

Duurzaamheid

“JUGO goes GREEN” is één van onze thema’s gekoppeld aan onze bedrijfsvisie. We willen op onze eigen manier bijdragen aan verduurzamen van onze leefomgeving, met als doel om uiteindelijk CO2 neutraal te werken. Dit realiseren we door enerzijds een reductie van CO2 door gecombineerd te reizen met elektrische auto en OV, alsook verduurzaming van ons monumentaal kantoor. En anderzijds te compenseren door deelname aan groen projecten.

Laatste activiteit

Stichting BIJUGOUS

De stichting richt zich op lokale jongeren, in de leeftijd van 12-18 jaar, die buitengesloten worden en hiermee beperkt worden in hun ontwikkeling. De persoonlijke ontwikkeling wordt hierdoor geremd, gestagneerd, neemt af of loopt zelfs gevaar. Het gebrek aan (financiële) middelen op het gebied van educatie, sport & spel of waarbij het persoonlijke welzijn in geding is, is een bepalende factor. BIJUGOUS helpt juist deze jongeren hun eigen kracht te ontdekken en hiermee om te gaan.

De stichting ontplooit zelf initiatieven die zich richten op deze groep jongeren, waarbij de doelgroep zelf ook een actieve rol inneemt. En het zal initiatieven van derden (financieel) ondersteunen die hetzelfde doel nastreven.

Lees meer

Laatste activiteit

Stichting 2Live (Kamers met Kansen)

Voor de jongeren die worden gehuisvest door Kamers met Kansen en het al moeilijk hebben geeft de COVID uitbraak nog meer uitdagingen. Niet lekker met je vrienden hangen in het park, geen school, geen sport, geen horeca, geen festivals etc. Binnen haar mogelijkheden heeft de Stichting BIJUGOUS voor de lokatie Geerke de financiering op zich genomen van 7 paar skeelers zodat deze jongeren in de veilige buitenlucht elkaar kunnen ontmoeten, plezier en de nodige lichaamsbeweging kunnen hebben. De locatie Geert van Woustraat hebben we voorzien van een donatie om 5 koelkasten te kopen die de jongeren veelal zelf niet kunnen financieren.  

JUGO tbv Stichting BIJUGOUS

Wie jarig is trakteert!

Voor de JUGO medewerkers is het belangrijk tenminste 1 dag per maand bij elkaar te komen op het JUGO Kantoor in ’s Hertogenbosch om algemene ontwikkelingen rondom ons bedrijf te bespreken, aan kennisdeling te doen en simpelweg de collega’s te zien en te spreken.

Jaarlijks is afgesproken hier 1 dag van af te zien in juni (maand van oprichting JUGO in 2004) en gewoon ons (facturabele) werk te doen bij onze klanten, maar de opbrengsten (zonder aftrek van kosten) hiervan geheel ten goede te laten komen aan de Stichting BIJUGOUS. Dit jaar heeft de COVID pandemie roet in het eten gegooid. De maandelijkse sessies op kantoor zijn ingewisseld voor zo nu en dan een videocall, maar desondanks is besloten de afspraak een dag omzet af te staan aan de Stichting BIJUGOUS te handhaven. Hiermee hebben we de reserves flink kunnen aanvullen.