Welkom bij JUGO

JUGO bestaat uit veel kleuren! Met passie adviseert, implementeert en ondersteunt JUGO op het gebied van Business Intelligence. Respect, eerlijkheid, openheid en vertrouwen in elkaar zijn de kernwaarden waar onze consultants voor staan. Zij voelen zich verbonden met uw organisatie en gaan vol passie aan de slag om de beste en beheersbare oplossing te vinden.

Betrouwbaar, onafhankelijk en professioneel

Driving our business with passion

Onze visie en focus

Sinds 2004 is JUGO actief op het gebied van Business Intelligence. Wij maken gebruik van de software van SAP, Business Objects, Qlik en PowerBI. We zien vooral nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Onze professionele consultant gaat op zoek naar welke toegevoegde waarde deze software heeft voor uw organisatie. Wij laten ons echter niet door de technologie voorschrijven, het is een hulpmiddel en niet leidend.

JUGO legt in het dagelijkse werk de focus op de volgende 3 topics:

3 topics die wij belangrijk vinden

1. Persoonlijke ontwikkeling

Consultancy is in de eerste plaats mensenwerk. Daarom vindt JUGO persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als kennisontwikkeling. Onze consultants blijven in hun werk dicht bij hun eigen en onze kernwaardes. Hierdoor blijft iemand in zijn kracht en kan hij voor uw organisatie schitteren.

2. De juiste data eenvoudig begrijpen

JUGO helpt uw organisatie met snel toegang te krijgen tot de juiste data. Nog belangrijker, wij zorgen ervoor dat u deze data eenvoudig kan begrijpen en gebruiken, door middel van datavisualisaties. De wereld van Business Intelligence is continue in beweging, dus dit is cruciaal voor het beslissingsproces binnen uw bedrijf!

3. Investering in kennisontwikkeling

Nieuwe (technologische) ontwikkelingen leiden tot de nodige veranderingen, ook voor uw organisatie. JUGO investeert daarom continue in haar werknemers zodat zij up-to-date blijven. Naast een persoonlijk ontwikkelingsplan, delen wij onze kennis tijdens focusgroepen en kennisdagen op kantoor. Zo ontwikkelen onze consultants een kritische blik en no-nonsense houding tegenover Business Intelligence.

Welkom

Ons team

Ronals small res

Ronald van Lent
Managing Director

“JUGO is uniek, JUGO is passie voor BI. Ik zou JUGO geen bedrijf noemen in de klassieke zin. Door een open en eerlijk karakter is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Iedereen vult dit in op zijn eigen manier. De wijze waarop we onderling met elkaar omgaan, doen we ook met onze klanten. Customer intimacy en integriteit zijn synoniemen voor JUGO: identificeren met de klant en samen naar een echte oplossing werken.”

Henk van der Haar

BI consultant

Eddy de Maeyer

Consultant partner

Jesse Peerboom

BI consultant

Paul Boekhoorn

BI consultant

Anouk Tiebosch

Office & Account manager

Tim Groenen

BI consultant

Hilde Lavrijsen

BI consultant

Jos van Sleuwen

BI consultant

Moegi Sabarudin

BI-consultant

Paul Castermans

BI consultant

Mohamed Abouyakob

BI consultant

Erik Admiraal

BI consultant

Vânia Alves Figueiredo

BI consultant

Kevin Engelen

BI consultant

Erik Campagne

Communicatie

Christian van Bracht

BI consultant

Réka Vilikó

BI consultant

Wouter Mertens

BI consultant

Ronald van Lent

Managing Director

Theo van Dijk

BI consultant

Werken in een enthousiast team?

Wil je werken in een enthousiast team die hun Business Intelligence kennis en vaardigheden met passie inzetten voor de klant? Vanuit ons kantoor in hartje ‘s-Hertogenbosch helpen we jou de passie voor BI te vinden. Wij willen groeien en jij kunt je ontwikkelen. Dus, heb je affiniteit met IT, sterke analytische skills en goede communicatieve vaardigheden? Kom dan eens rond te tafel!

Neem het hef in eigen handen en solliciteer op openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bij JUGO hangt een informele sfeer en wij vinden het belangrijk dat jij hierin jezelf kan zijn. Wij geven je de ruimte om in het vak, als consultant en als mens te groeien. JUGO vindt verantwoordelijkheid en eigen initiatief tonen een kerncriterium.

Acquisitie door tussenpartijen wordt niet gehonoreerd.

“De beste resultaten worden behaald door het aanspreken van de passie bij onze klanten.

SAP Business Intelligence Consultant
We komen graag met je in contact als je een SAP BI consultant (jr/med/sr, v/m) bent of wilt worden. HANA kennis/ervaring is een pré, maar geen must.
Solliciteer direct
BI-Academy
Wij dagen jou uit! Heb jij net je hbo/wo-diploma binnengesleept? Ben je klaar voor de eerste stappen in een duurzame carrière? Maak kennis met de wereld van Business Intelligence! Doorloop onze BI-Academy  en ontwikkel je tot de nieuwe Business Intelligence specialist. Lees hieronder verder wat de BI-Academy inhoudt.
Lees verder en aanmelden
Previous
Next

Duurzaamheid

“JUGO goes GREEN” is één van onze thema’s gekoppeld aan onze bedrijfsvisie. We willen op onze eigen manier bijdragen aan verduurzamen van onze leefomgeving, met als doel om uiteindelijk CO2 neutraal te werken. Dit realiseren we door enerzijds een reductie van CO2 door gecombineerd te reizen met elektrische auto en OV, alsook verduurzaming van ons monumentaal kantoor. En anderzijds te compenseren door deelname aan groen projecten.