De cruciale rol 
van data

In een digitaal gedreven wereld is data van onschatbare waarde. Inzicht in klanten, werknemers, processen en trends vormen een centrale rol in besluitvormingprocessen. Al in 2019 werd het Data Domein als trend erkend. De projectie naar wereldwijd 175 Zettabyte aan data in 2025 (40 Zettabyte in 2019) benadrukt de groeiende behoefte aan experts.

Unieke
bijdrage

Door onze jarenlange ervaring hebben we veel kennis en expertise in huis. Een mooi uitgangspunt om en nieuwe generatie data-experts op te leiden. Ons young professional programma, de Data-Academy,  biedt talentvolle en ambitieuze starters de kans om te proeven van consultancy, diverse data werkvelden en alle bijbehorende tools en concepten. Als gevestigde naam in de markt staan wij voor kwaliteit, wat we waar maken met onze senior consultants en officiële IBCS-trainer. 

Na het behalen van een 5-tal certificaten in een breed scala aan technologieën, ging ik aan de slag bij een van onze grote klanten. Ben ik nu dan klaar met leren? Nee, zeker niet! Jugo blijft in mijn kennis en ambities investeren.

Wouter Mertens Gestart als young professional

Meer dan een
traineeship

De Data-Academy gaat verder dan een standaard traineeship. Je werkt ook samen met je focusgroep aan echte opdrachten voor opdrachtgevers. Om een goede BI-consultant te worden, ga je aan de slag met verschillende trainingen en workshops om vakinhoudelijk dé expert te worden. Dit doe je zowel individueel als samen met je focusgroep, onder begeleiding van senior consultants. Door masterclasses van onze eigen BI-consultants krijg je een kijkje in de keuken van Jugo. Hoe brengen zij de theorie in de praktijk? Natuurlijk ontvang je gedurende de opleiding erkende certificeringen. Mooi voor op je cv en een visitekaartje naar de klant.

Jij staat 
centraal

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en een eigen invulling te geven aan het vak. Durf uit je comfortzone te stappen en op ontdekking te gaan. Waar liggen jouw behoeftes en wensen? Wat wil jij graag leren? Waar liggen jouw krachten? Waar krijg je energie van? Niet alleen vakinhoudelijk maar juist persoonlijk. Op al deze vragen gaan we gezamenlijk een antwoord vinden.

Geen enkele consultant of opdrachtgever is hetzelfde. Dat maakt dit tot een interessant proces.