Het Data-Academy traject

Hoe ziet een traject eruit?

De young professional leert hier in 2 tot 3 maanden tijd de nieuwste technieken voor data-experts en haalt hier ook de erkende certificaten voor. Ook onze eigen focusgroepen zullen hem/haar meenemen in hun dagelijkse werk en de uitdagingen die hierbij komen kijken. Al deze vakkennis is weer toepasbaar in de praktijk.

We werken met bepaalde profielen, een voorbeeld van zo’n profiel is Azure Data Engineer. De certiferingen voor dit profiel zijn onder andere: Azure Fundamentals en Azure Data Engineer Associate. Maar ook concepten zoals datamodelleren op basis van Kimball worden behandeld.

Na de interne opleidingperiode gaan we in gesprek. Is er een expert mentaliteit en passie voor data? Past hij of zij in de Jugo-familie of bij een opdrachtgever? Dan willen we graag verder investeren!

In de volgende 9 maanden gaat de young professional zich ontwikkelen tot data-expert. We hebben elkaar de afgelopen tijd echt leren kennen en gaan op zoek naar een perfecte match met een opdrachtgever. Men blijft actief leren en sparren over de uitdagingen die het project met zich mee brengt.

Fulltime aan de slag:

  • 80% van de tijd aan een data-project bij een opdrachtgever
  • 20% actief met studeren en verder bouwen aan kennis die nodig is in de praktijk

We gaan opnieuw met elkaar rond de tafel. Spat de passie voor data er inmiddels vanaf?

Met een bepaald aantal data-aspecten is hands-on ervaring opgedaan, voor andere aspecten is gewerkt aan een theoretische ondergrond. We verwachten niet dat men alles al kan, daarvoor is het data-aandachtsgebied simpelweg te groot.

De young professional is nog lang niet klaar met zichzelf te ontwikkelen. De vraag is of hij/zij dit ook ervaart en bereid is om verder te blijven ontwikkelen.

Afhankelijk van de start afspraak:

  • Kan de ingewerkte young professional ingehuurd blijven tegen een scherp tarief
  • Komt de young professional in dienst van de opdrachtgever

Wat betekent een young professional
voor uw organisatie?

  • Leer, groei, excellereer: Bij Jugo beschouwen we de term young professional als een cruciale fase voor zij die op weg zijn naar het worden van een data-expert op het gebied van Business Intelligence. Leren en groeien vormen de essentie van dit traject, waardoor een young professional de frisse blik is in jouw organisatie. En dat allemaal tegen een competitieve tariefstelling.
  • Senior begeleiding voor optimaal succes: De young professional staat er niet alleen voor. Onze eigen senior consultants bieden voortdurende begeleiding, waarbij hij/zij te allen tijde kan terugvallen op onze rijke ervaring.
  • Continu leren, samen investeren: Gedurende het hele traject blijven we investeren in de kennisontwikkeling van de young professional. Samen sturen we de trainingen bij op basis van individuele behoeften.
  • Maatwerk voor duurzame inzetbaarheid: Geen standaard trajecten, maar maatwerk bij Jugo. De inzet van een young professional voor een langere periode, zonder direct in dienst te willen nemen, is ook mogelijk (uitbreiding traject).
  • Keuzevrijheid aan het eind: Aan het einde van het traject heeft de young professional de vrijheid om eventueel van richting te veranderen. Hoewel we geen beloftes of garanties geven, streven we naar een omgeving waarin elke young professional vrij is om wel of niet in dienst te treden.

Ik heb de studie bedrijfseconomie afgerond, een totaal andere richting. Met de juiste cursussen en begeleiding vanuit de kennisgroepen van Jugo, heb ik mij Business Intelligence helemaal eigen gemaakt. Nu werk ik al jaren als BI-consultant

Hilde Lavrijsen BI Consultant
Office Manager Anouk Tiebosch

Nog niet helemaal overtuigd?

Dat is niet erg! Wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op.