Werken bij JUGO

success is best when it's shared

Wat is JUGO?

Business Intelligence blijft continue in beweging. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op, data volumes groeien explosief en kennis van vandaag kan morgen alweer verouderd zijn. Dus ook de juiste mensen om met deze data aan de slag te gaan. Al ruime tijd is JUGO de expert op het gebied van Business Intelligence (BI). En omdat te blijven hebben we jou nodig.

"JUGO is uniek, JUGO is passie voor BI. Customer intimacy en integriteit zijn synoniemen voor JUGO: identificeren met de klant en samen naar een echte oplossing werken.”

Ronald van Lent - Managing Director JUGO

Iedereen hoort erbij!

Onze familie

“There is no I in team”. Maar wel in family. Ondanks dat we alleen consultant zijn, maak je deel uit van een hecht team. Een team van junioren en senioren. Een team waar je vanaf dag 1 betrokken wordt. Een team die op jouw expertise staat te wachten. 

Buiten het serieuze werk is er genoeg ruimte voor uitjes en borrels. Zoals bij iedere familie hoort iedereen erbij. Familiedagen met partners en kinderen mogen dus zeker niet ontbreken.  

Onze kernwaarden

Passie voor BI. Iedere dag gaan onze consultants aan de slag met complexe data vraagstukken. Met onze passie voor data gaan we op zoek naar de oplossing en helpen we onze klanten met management informatie. 

Onze passie rijkt verder dan alleen Business Intelligence. We kunnen helaas niet de gehele wereld veranderen, maar we kunnen wel, met z’n allen, het een beetje bij beetje mooier inkleuren. Wat begon als een gedachte, is uitgegroeid tot een ware stichting. 

Er wordt bij JUGO gewerkt vanuit de kracht van onze consultants. Wij investeren daarom continue in onze kennis zodat wij up-to-date blijven van de nieuwste technologieën. Er is ruimte voor investeringen in systemen die bijdragen aan de kennis van onze werknemers. Naast een persoonlijk ontwikkelingsplan, delen wij onze kennis tijdens focusgroepen en kennisdagen op kantoor. Zo ontwikkelen wij een kritische blik en no-nonsense houding tegenover Business Intelligence. 

Jouw expertise wordt vanaf dag een gewaardeerd door onze opdrachtgevers. 

Consultancy is en blijft mensenwerk. JUGO streeft naar consultants die goed luistert naar de vraag van de klant. Consultancy is meer dan werk achter een beeldscherm. Het een combinatie van IT met adviseurschap. Zo geven wij workshops en presentaties, heb je dagelijks meetings met de klant en ondersteun je jouw collega’s. Zo wordt je onderdeel van onze familie, een echte JUGOnoot.

JUGO streeft naar een duurzame carriere voor de consultants. Zo gaan we naar op zoek naar opdracht die echt bij je past en niet andersom. Jij staat centraal. 

Daarnaast willen we als JUGO ook een bijdrage leveren aan de maatschappij. Met het opknappen van het kantoor, ons eigen wagenpark en het nieuwe mobiliteitsplan is hier extra rekening mee gehouden. Op deze manier willen zij toch graag een aandeel leveren aan het verbeteren van de directe leefomgeving.

Our partners

Onze klanten

Overtuigd?

Do you want to work in an enthusiastic team who share their Business Intelligence knowledge and skills with passion for our clients? From our office in the heart of 's-Hertogenbosch we help you find your passion for BI. We want to grow and you can develop. So, do you have affinity with IT, strong analytical skills and good communication skills? Then come and meet us!

Neem het hef in eigen handen en solliciteer op openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

JUGO has an informal atmosphere and we find it important that you can be yourself. We give you the space to grow in your profession, as a consultant and as a person. JUGO considers responsibility and showing initiative to be key criteria.

Acquisition by intermediaries will not be honored.

De beste resultaten worden behaald door het aanspreken van de passie bij onze klanten.

Onze vacatures

SAP Business Intelligence Consultant
We komen graag met je in contact als je een SAP BI consultant (jr/med/sr, v/m) bent of wilt worden. HANA kennis/ervaring is een pré, maar geen must.
Apply directly
BI-Academy
Wij dagen jou uit! Heb jij net je hbo/wo-diploma binnengesleept? Ben je klaar voor de eerste stappen in een duurzame carrière? Maak kennis met de wereld van Business Intelligence! Doorloop onze BI-Academy  en ontwikkel je tot de nieuwe Business Intelligence specialist. Lees hieronder verder wat de BI-Academy inhoudt.
Lees verder en aanmelden
Previous
Next