Werken bij JUGO

success is best when it's shared

De business intelligence expert

Business Intelligence blijft continue in beweging. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op, data volumes groeien explosief en kennis van vandaag kan morgen alweer verouderd zijn. Dus ook de juiste mensen om met deze data aan de slag te gaan. Al ruime tijd is JUGO de expert op het gebied van Business Intelligence (BI). En omdat te blijven hebben we jou nodig.

"JUGO is uniek, JUGO is passie voor BI. Customer intimacy en integriteit zijn synoniemen voor JUGO: identificeren met de klant en samen naar een echte oplossing werken.”

Ronald van Lent - Managing Director JUGO

Onze partners

Onze klanten

Onze klanten

Video afspelen

Onze kernwaarden

Passie voor BI. Iedere dag gaan onze consultants aan de slag met complexe data vraagstukken. Met onze passie voor data gaan we op zoek naar de oplossing en helpen we onze klanten met management informatie. 

Onze passie rijkt verder dan alleen Business Intelligence. We kunnen helaas niet de gehele wereld veranderen, maar we kunnen wel, met z’n allen, het een beetje bij beetje mooier inkleuren. Wat begon als een gedachte, is uitgegroeid tot een ware stichting. 

Er wordt bij JUGO gewerkt vanuit de kracht van onze consultants. Wij investeren daarom continue in onze kennis zodat wij up-to-date blijven van de nieuwste technologieën. Er is ruimte voor investeringen in systemen die bijdragen aan de kennis van onze werknemers. Naast een persoonlijk ontwikkelingsplan, delen wij onze kennis tijdens focusgroepen en kennisdagen op kantoor. Zo ontwikkelen wij een kritische blik en no-nonsense houding tegenover Business Intelligence. 

Jouw expertise wordt vanaf dag een gewaardeerd door onze opdrachtgevers. 

Consultancy is en blijft mensenwerk. JUGO streeft naar consultants die goed luistert naar de vraag van de klant. Consultancy is meer dan werk achter een beeldscherm. Het een combinatie van IT met adviseurschap. Zo geven wij workshops en presentaties, heb je dagelijks meetings met de klant en ondersteun je jouw collega’s. Zo wordt je onderdeel van onze familie, een echte JUGOnoot.

JUGO streeft naar een duurzame carriere voor de consultants. Zo gaan we naar op zoek naar opdracht die echt bij je past en niet andersom. Jij staat centraal. 

Daarnaast willen we als JUGO ook een bijdrage leveren aan de maatschappij. Met het opknappen van het kantoor, ons eigen wagenpark en het nieuwe mobiliteitsplan is hier extra rekening mee gehouden. Op deze manier willen zij toch graag een aandeel leveren aan het verbeteren van de directe leefomgeving.

Iedereen hoort erbij!

Onze familie

“There is no I in team”. Maar wel in family. Ondanks dat we alleen consultant zijn, maak je deel uit van een hecht team. Een team van junioren en senioren. Een team waar je vanaf dag 1 betrokken wordt. Een team dat op jouw expertise staat te wachten. 

Buiten het serieuze werk is er ook genoeg ruimte voor uitjes en borrels. Zoals bij iedere familie hoort iedereen erbij. Familiedagen met partners en kinderen mogen dus zeker niet ontbreken.  

Overtuigd?

Wil je werken in een enthousiast team die hun Business Intelligence kennis en vaardigheden met passie inzetten voor de klant? Vanuit ons kantoor in hartje ‘s-Hertogenbosch helpen we jou de passie voor BI te vinden. Wij willen groeien en jij kunt je ontwikkelen. Dus, heb je affiniteit met IT, sterke analytische skills en goede communicatieve vaardigheden? Kom dan eens rond te tafel!

Neem het hef in eigen handen en solliciteer op openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie.

Bij JUGO hangt een informele sfeer en wij vinden het belangrijk dat jij hierin jezelf kan zijn. Wij geven je de ruimte om in het vak, als consultant en als mens te groeien. JUGO vindt verantwoordelijkheid en eigen initiatief tonen een kerncriterium.

Acquisitie door tussenpartijen wordt niet gehonoreerd.

De beste resultaten worden behaald door het aanspreken van de passie bij onze klanten.

Onze vacatures

SAP Business Intelligence Consultant
We komen graag met je in contact als je een SAP BI consultant (jr/med/sr, v/m) bent of wilt worden. HANA kennis/ervaring is een pré, maar geen must.
Solliciteer direct
BI-Academy
Wij dagen jou uit! Heb jij net je hbo/wo-diploma binnengesleept? Ben je klaar voor de eerste stappen in een duurzame carrière? Maak kennis met de wereld van Business Intelligence! Doorloop onze BI-Academy  en ontwikkel je tot de nieuwe Business Intelligence specialist. Lees hieronder verder wat de BI-Academy inhoudt.
Lees verder en aanmelden
Previous
Next