Doel van 
de training

Het belangrijkste doel van de training is het presenteren van een universeel design van standaarden voor (management)rapportages, dashboards en (mondelinge) presentaties, om succesvol te kunnen rapporteren en presenteren. De bedoeling van beide vormen van communicatie is het overbrengen van kennis. Deze uitwisseling van informatie is succesvol als de vragen van de lezers of luisteraars worden beantwoord.

Deze training behandelt hoe informatie moet worden overgedragen en gaat niet in op specifieke inhoud voor rapportages of presentaties. Er worden talloze voor-en-na voorbeelden behandeld uit de praktijk.

IBCS® SUCCESS Training

Het IBCS SUCCESS Training is een eendaagse introductie over IBCS waarin de standaarden voor rapportages en presentaties worden gepresenteerd. Deelnemers worden aan de hand van voor-en-na voorbeelden op de hoogte gebracht van het gebruik van IBCS in de praktijk aan de hand van de SUCCESS-formule. Neem nu deel en kom te weten waarom grote bedrijven als SAP en PHILIPS deze standaard geïmplementeerd hebben.

IBCS® Workshop

Deelnemers moeten eerst het IBCS with SUCCESS training gevolgd hebben, voordat deelgenomen kan worden aan deze verdiepende workshop. Tijdens de twee daagse workshop worden praktijkvoorbeelden en opdrachten behandeld. Met casestudies gaan deelnemers zelf aan de slag om de IBCS-standaarden toe te passen. Het doel van de workshop is de deelnemers in staat te stellen om de IBCS-standaarden toe te passen op hun eigen rapportages en presentaties.

Direct inschrijven

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.