#E95E0D
#002642

Privacy statement

Persoonsgegevens die wij verwerken verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:– Voornaam– achternaam– Telefoonnummer– E-mailadres– IP-adres– Locatiegegevens– Gegevens over uw activiteiten op onze website– Internetbrowser en soort device Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er

Driving your business with passion

Persoonsgegevens die wij verwerken

JUGO verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voornaam
– achternaam
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– IP-adres
– Locatiegegevens
– Gegevens over uw activiteiten op onze website
– Internetbrowser en soort device

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via <a href=“mailto:info@jugo.nl”>info@jugo.nl</a>, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

JUGO verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

– Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
– U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

Geautomatiseerde besluitvorming

JUGO neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van JUGO ) tussen zit. JUGO gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: wordpress, google

Delen van persoonsgegevens met derden

JUGO verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. JUGO blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

JUGO gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door JUGO en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar <a href=“mailto:info@jugo.nl”>info@jugo.nl</a>. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. JUGO wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

JUGO neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via <a href=“mailto:info@jugo.nl”>info@jugo.nl</a>.

Stay up to date
SAP HANA CV’s als DataSource voor een SAP BW Transformation
Hybride oplossingen waarbij het beste uit twee werelden kan worden gehaald, zijn op verschillende gebieden toepasbaar: de robuustheid van SAP BW en de agility van SAP HANA. Een mooi voorbeeld van het samengaan van beide werelden is de vastlegging van data in een BW ADSO in combinatie met een HANA Calculation View die de ETL logic voor zijn rekening neemt. Allemaal niets nieuws onder de zon en ook zeker geen rocket science. Toch ben ik er erg enthousiast over en verbaas me dat er niet veel meer over wordt geschreven. Ook bij de collega’s in het netwerk zit dit nog maar beperkt in de gereedschapskist.
Theo is al 15 jaar onze Theo
Theo is 15 jaar bij JUGO in dienst. Naast dat het wel een feestje verdient, zijn we benieuwd naar de persoon achter de consultant. Wat drijft hem? Hoe hou je 15 jaar passie en plezier in je werk? En wie is Theo naast JUGO? We hebben het hem allemaal gevraagd! Lees hieronder de blog met Theo in de hoofdrol.
The journey from Philips to IBCS
In 2011 zijn we begonnen met een meerjarig initiatief voor bedrijfstransformatie, genaamdAccelerate! om ons nieuwe bedrijfsmodel te implementeren, waarbij we ernaar streefden om door middel van standaardisatie veel efficiënter te werken. We merkten dat iedereen in het bedrijf een eigen versie van de waarheid had, door middel van eigen grafieken en tabellen, in hun "eigen" Excel-bestanden.
EN

Driving your business with passion

Inschrijven training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed semper fringilla urna vitae tincidunt. Mauris at turpis sed lacus sollicitudin iaculis ac et libero. Morbi at condimentum purus. Donec in ante nunc. Duis sapien dolor, semper tincidunt ullamcorper pharetra, fermentum non magna. Nulla a erat iaculis, venenatis augue in, ultricies enim. In molestie gravida enim non convallis. Ut nibh mi,

aliquet sodales tempor eu, eleifend a augue. Mauris id tortor nibh. Sed iaculis erat porta viverra lacinia. Mauris ut tempor lorem. Donec iaculis sem mauris, at hendrerit velit mattis quis. Donec pretium lacus non turpis rutrum, et rhoncus est lobortis. Maecenas euismod sagittis convallis. In lobortis risus tincidunt, cursus ante eget, mollis m

Inschrijven training: Privacy statement