Onze diensten

Business Intelligence blijft continue in beweging. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op, data volumes groeien explosief en kennis van vandaag kan morgen alweer verouderd zijn. Snel toegang hebben tot de juiste data en deze eenvoudig begrijpen, is daarom cruciaal voor het beslissingsproces van een organisatie.

client intimacy is more than a promise

Consultancy

3 kennisgroepen

1. Datawarehousing

Datawarehousing is meer dan alleen data opslag. Door doordacht gebruik te maken van data modelering en architectuur richtlijnen wordt data uit diverse systemen verzameld en beschikbaar gesteld voor rapportages en analyse doeleinden. Een goed datamodel is herbruikbaar en kan uitgebouwd worden.

 

 • SAP BW
 • SAP BW on HANA – BW4/HANA
 • SAP native HANA

 

2. Reporting & datavisualisatie

Voor het bouwen van management rapportages en dashboards maken we onder andere gebruik van het ROKS© en IBCS© concept. Ofwel rapporteren over de juiste KPI’s én met de juiste boodschap.

Naast het ontwikkelen van management rapportages en dashboards met met behulp van diverse rapportagetools, ondersteunt JUGO ook in het embedden van het IBCS© concept door training, coaching, pakket selectie en het opstellen van een notatie standaard.

 • IBCS
 • ROKS
 • SAP Lumira – Analytics Cloud – BO
 • QlikView & Sense
 • PowerBI

3. Data analytics

Naast datawarehousing houden we ons ook bezig met analytics. Denk hierbij aan datalake oplossingen gecombineerd met datawarehousing, reporting & visualisatie. 

 • SAP HANA – Analytics Cloud
 • Hadoop – Kudu – Spark – Impala
 • R – Python

Combinatie van
implementatie en beheer

In onze visie is het niet óf…óf, maar én…én! Een goede oplossing begint bij een juiste implementatie. Door onze ervaring in de praktijk toe te passen, is het beheersbaar en kwalitatief. Een perfecte combinatie. Binnen JUGO maken we daarom ook geen onderscheid tussen implementatie consultants en beheerders. We werken vanuit 1 team samen voor onze opdrachtgevers voor het beste (beheer) resultaat.

High-end consultancy met veel Passie en een no-nonsense aanpak

Trainingen

Goed advies is alleen mogelijk met de juiste kennis. JUGO hecht daarom veel waarde aan kennisontwikkeling. Wij investeren graag in ons eigen maar ook in uw medewerkers. Daarom bieden wij met veel passie en expertise verschillende trainingen en workshops aan. Bekijk ons aanbod en welke trainingen er gepland staan.

Managed services

Managed services is maatwerk. Het is afhankelijk van de organisatie, installed base en budget. Of het nu gaat om incidenteel ondersteuning middels een strippenkaart of continue ondersteuning, het beheer moet van toegevoegde waarde zijn.
JUGO biedt zowel on premise ondersteuning als local-shoring.

De voordelen
1
Korte communicatielijnen. Bij ons geen zoveelste lijns helpdesk. Je krijgt meteen een inhoudelijk deskundige aan de lijn die meedenkt en verantwoordelijkheid neemt voor de oplossing
2
JUGO werkt met klanten kernteams. Klanten kernteams kennen de organisatie, de systemen en procedures. En de klantorganisatie kent hun kernteam.
3
Competitieve prijs per activiteit zelfs in vergelijk met off-shoring. Door sneller het juiste te doen, zijn we gewoonweg goedkoper.
4
JUGO werkt niet voor, maar samen met hun opdrachtgevers. Daarom zijn we pro-actief en niet reactief.

Local-shoring

“Local-shoring” is het nieuwe alternatief op off-shoring. Off-shoring leidt vaak tot langere en moeilijkere communicatielijnen. Dit levert weer met de nodige vertragingen en minder kwaliteit op. Local-shoring gaat dit tegen. Hooggekwalificeerde consultants bieden direct hulp, vanuit Nederland. Zo begrijpen we elkaar beter en kunnen we, indien nodig, vaak binnen een uur op locatie zijn.

On premise

JUGO blijft na de implementatie vaak nog betrokken. Zo ondersteunen onze consultants in de beheerorganisatie van het dagelijkse gebruik van de systemen. Deze ondersteuning varieert naar de behoefte van de klant. Van het monitoren van dataloads vanuit bronsystemen tot incident afhandeling en kleine wijzigingen.

Young professionals

JUGO investeert graag in kennis. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Daarom zijn wij Partner in Education aan de Fontys University of Applied Sciences – ICT te Eindhoven en werkt ook samen met andere hogescholen zoals Avans en de HvA. JUGO biedt ondersteuning in het lesprogramma, geeft gastcollege’s en bieden aan laatstejaars studenten de mogelijkheid tot afstuderen. Hierin worden zij uitgedaagd met interne opdrachten of een project in samenwerking met onze opdrachtgevers. Om de stagiair daarna op weg te helpen, biedt JUGO de studenten ook een startersfunctie. Hier doorlopen zij eerst onze BI academy om vervolgens een eigen opdracht binnen te slepen. 

Meer willen weten over de toegevoegde waarde van Young Professionals in uw organisatie?

Met de hoge mate van senioriteit is JUGO als geen ander instaat jong professionals te begeleiden in het consultancy vak.

Onze partners
Onze opdrachtgevers
Onze partners
Onze opdrachtgevers