Young Professionals

JUGO is Partner in Education aan de Fontys University of Applied Sciences – ICT te Eindhoven. Naast ondersteuning in het lesprogramma, worden ook vanuit JUGO gastcollege’s verzorgd en biedt JUGO aan laatstejaars studenten de mogelijkheid tot afstuderen. Dit wordt gedaan via interne opdrachten of in samenwerking met onze opdrachtgevers.

Tussen het afstuderen en uiteindelijke indiensttreding hanteren we een overgangsperiode van twee maanden, die in het teken staat van kennis opbouw rondom SAP en Qlik. Ook na deze periode blijft JUGO investeren in kennisopbouw en persoonlijke ontwikkeling van de Young Professional. Met de hoge mate van senioriteit is JUGO als geen ander instaat jong professionals te begeleiden in het consultancy vak.

Met jong talent investeert JUGO in de toekomst. Wij geloven dat Young Professionals een echte aanvulling kunnen zijn voor uw organisatie. Met een frisse blik bieden ze nieuwe ideeën en perspectieven op uw organisatie.

Wat kunt u van een Young Professional van JUGO verwachten?

  • Kennis van SAP en Qlik
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Scherpe prijs

Wilt u meer weten of een vrijblijvend gesprek? Neem contact op met Ronald, r.v.lent@jugo.nl of bel met uw vragen naar 06 42 23 42 80.