Werken bij JUGO

JUGO innoveert en JUGO groeit. Wij zien consultancy als mensenwerk, een vak waarin de kennis en vaardigheden van de individuele consultant doorslaggevend zijn voor het behalen van succes. We staan altijd open voor een persoonlijk gesprek met jou!

Werken bij JUGO

is werken in een enthousiast team met collega’s die hun Business Intelligence kennis en vaardigheden met passie inzetten voor de klant. We zijn een informeel bedrijf en vinden het belangrijk dat jij jezelf kan zijn. Wij geven je de ruimte om in het vak en als consultant maar ook als mens te groeien en je verantwoordelijkheid te nemen. Kennis en integriteit vormen de belangrijkste waarden in onze dienstverlening. Bij JUGO vinden we het daarom belangrijk dat we die kennis blijven ontwikkelen en delen. Waarbij we een kritisch oog hebben op de ontwikkelingen en innovaties in de markt en onze relaties ook zodanig te adviseren, vanuit een partner relatie. Dit vertaalt zich in een customer intimacy, die op zich uniek te noemen is, maar kenmerkend voor JUGO.

Met jouw ervaring en persoonlijkheid voeg jij iets toe aan JUGO

We verwachten dat je betrokken bent bij JUGO en passie hebt voor het BI vakgebied. Als professional heb je gevoel voor het belang van onze opdrachtgevers en weet dit belang concreet te vertalen naar ‘slimme’ BI-oplossingen. Daarmee ben jij aantoonbaar van toegevoegde waarde voor de opdrachtgever én voor JUGO.

Jij beschikt over passie

Passie voor het vakgebied is voor ons heel belangrijk. Niet alleen is BI continu in ontwikkeling en ben je continu aan het (bij)leren. Als je met passie je werk mag doen, geeft dit energie en maakt je creatief. De kennis is iets wat je altijd kan ontwikkelen, maar de drive die heb je of heb je niet.

Ben jij je al een beetje JUGO?

De consultant van JUGO is een tikkeltje eigenzinnig, je durft vragen te stellen en bent van nature nieuwsgierig. Het maakt je weinig uit met wie je aan tafel zit, je respecteert iedereen en bent in staat je ideeën helder te verwoorden.

Je bent van harte welkom om een keer van gedachte te komen wisselen onder genot van een kop koffie/thee met een Bossche Bol (dé echte).

Ik spreek je graag.

Ronald van Lent
Managing Partner
r.v.lent@jugo.nl of bel 06 42 23 42 80.

Vacatures

Naast open sollicitaties zijn we momenteel concreet op zoek naar consultants met aantoonbare ervaring op gebied van:

  • SAP BW on HANA / Native HANA
  • SAP BODS in combinatie met SAP BW