JUGO biedt trainingen en workshops aan op het gebied van IBCS®. Deze trainingen en workshops worden verzorgd door een gecertificeerde IBCS® trainer en/of consultants. Als IBCS® gecertificeerd provider is JUGO als geen ander in staat om deze kennis optimaal over te brengen.

IBCS® SUCCESS Training

Het IBCS® SUCCESS Training is een eendaagse introductie over IBCS waarin de standaarden voor rapportages en presentaties worden gepresenteerd. Deelnemers worden aan de hand van voor-en-na voorbeelden op de hoogte gebracht van het gebruik van IBCS in de praktijk aan de hand van de SUCCESS-formule. Neem nu deel en kom te weten waarom grote bedrijven als SAP en PHILIPS deze standaard geïmplementeerd hebben.

IBCS® Workshop

Een IBCS® Workshop is een tweedaagse training over de toepassing van de IBCS®SUCCESS-formule. Deelnemers moeten eerst het IBCS® with SUCCESS-seminar gevolgd hebben, voordat deelgenomen kan worden aan deze verdiepende workshop. Tijdens de twee daagse workshop worden praktijkvoorbeelden en opdrachten behandeld. Met casestudies gaan deelnemers zelf aan de slag om de IBCS ®-standaarden toe te passen. Het doel van de workshop is de deelnemers in staat te stellen om de IBCS® standaarden toe te passen op hun eigen rapportages en presentaties.

IBCS® In-company Trainingen

Naast de publieke trainingen en workshops is het ook mogelijk om een training binnen uw bedrijf te houden en kan door uw medewerkers bijgewoond worden. Een IBCS® In-company training behandeld dezelfde onderwerpen als de SUCCESS en/of de tweedaagse workshop. Een in-company training is voordeliger indien een grote groep medewerkers wil deelnemen. Doordat het op locatie gegeven wordt, bespaart u op reistijd en reiskosten. De training kan eventueel aangepast worden op de vraagstukken van uw bedrijf. De huidige rapportages worden vergeleken met de IBCS-standaarden, waardoor de toegevoegde waarde van IBCS voor uw bedrijf meteen duidelijk wordt.

Neem voor verdere informatie en een vrijblijvende offerte contact met ons op.

IBCS® Add-on Workshop

Op dit moment zijn er diverse add-ons beschikbaar voor de toepassing van IBCS in uw rapportages. JUGO heeft partnerships met IBCS® gecertificeerde software aanbieders zoals: Graphomate, trueChart, KS Quadrat en HI-CHART. In samenwerking met deze partners verzorgen we IBCS add-on workshops. Tijdens deze workshop leer je de praktische toepassing van IBCS met deze tooling. Deze add-ons zijn beschikbaar voor SAP Design Studio, SAP Webi, PowerBI, QlikView, QlikSense en Excel.