JUGO biedt trainingen aan op het gebied van IBCS en SAP BW. Deze trainingen worden verzorgd door gecertificeerde consultants met vele jaren ervaring in de praktijk. Zo zijn onze trainingsconsultants als geen ander in staat om kennis optimaal over te brengen.

IBCS® SUCCESS Seminar

Het IBCS® SUCCESS Seminar is een eendaagse introductie over IBCS waarin de standaarden voor rapportages en presentaties worden gepresenteerd. Deelnemers worden aan de hand van voor-en-na voorbeelden op de hoogte gebracht van het gebruik van IBCS in de praktijk aan de hand van de SUCCESS-formule. Neem nu deel en kom te weten waarom grote bedrijven als SAP en PHILIPS deze standaard geïmplementeerd hebben.

IBCS® Inhouse Seminar

Een IBCS® Inhouse seminar behandeld dezelfde onderwerpen als het SUCCESS Seminar. Dit seminar wordt binnen uw bedrijf gehouden en kan door uw medewerkers bijgewoond worden. Het inhouse seminar is voordeliger indien een grote groep medewerkers wil deelnemen aan het seminar. Doordat het op locatie gegeven wordt, bespaart u op reistijd en reiskosten. Het seminar wordt aangepast op de vraagstukken van uw bedrijf. De huidige rapportages worden vergeleken met de IBCS-standaarden, waardoor de toegevoegde waarde van IBCS voor uw bedrijf duidelijk wordt.

IBCS® Workshop

Een IBCS® Workshop is een tweedaagse training over de toepassing van de IBCS®SUCCESS-formule. Deelnemers moeten eerst het IBCS® with SUCCESS-seminar gevolgd hebben, voordat deelgenomen kan worden aan deze verdiepende workshop. Tijdens de twee daagse workshop worden praktijkvoorbeelden en opdrachten behandeld. Met casestudies gaan deelnemers zelf aan de slag om de IBCS ®-standaarden toe te passen. Het doel van de workshop is de deelnemers in staat te stellen om de IBCS® standaarden toe te passen op hun eigen rapportages en presentaties.

IBCS® Add-on Workshop

Op dit moment zijn er diverse add-ons beschikbaar voor de toepassing van IBCS in uw rapportages. JUGO heeft partnerships met IBCS® gecertificeerde software aanbieders zoals: Graphomate, KS Quadrat en HI-CHART. In samenwerking met deze partners verzorgen we IBCS add-on workshops. Tijdens deze workshop leer je de praktische toepassing van IBCS met deze tooling. Deze add-ons zijn beschikbaar voor SAP Design Studio, SAP Webi, QlikView, QlikSense en Excel.

SAP BW Training