Als sparringpartner en adviseur staat de JUGO-consultant dicht bij de klant. Door de specialisatie en klantgerichtheid, wordt er ingespeeld op de wensen van de klant. Wij luisteren naar de wensen, en spelen hierop in aan de hand van onze kennis. De JUGO-consultant zal met zijn ervaring, kennis en kunde het juiste traject kunnen vormen en uitvoeren in teamverband. Naast data warehousing wordt er ook gewerkt aan datavisualisaties, vaak op basis van het IBCS-concept.

Datawarehousing consultancy

Datawarehouse & ETL

JUGO heeft jarenlange ervaring in het ontwikkelen en implementeren van datawarehouse oplossingen op basis van SAP tooling. We werken voornamelijk op het SAP BW en SAP HANA platform om deze implementaties uit te voeren.

We voeren niet alleen volledige (green field) implementaties uit, maar ook kleinere trajecten zoals deelprojecten en redesigns. Ook zie je de consultants vaak in de rol van sparringspartner voor de klant, waarbij JUGO een sleutelrol inneemt en de belangen van haar opdrachtgever behartigt.

Data Visualisatie

Datavisualisatie consultancy

Hoe leesbaar zijn de rapportages waar u dagelijks mee werkt? En welke invloed heeft dit op uw uiteindelijke strategische beslissingen, met alle bijbehorende risico’s voor uw organisatie?

De hoeveelheid beschikbare informatie groeit dagelijks, maar de doorlooptijd om beslissingen te nemen wordt steeds korter. Ondanks het toepassen van datavisualisaties, ontbreekt het bij de meeste rapporten en presentaties aan de onderliggende boodschap. Ook zijn de visuele weergaven niet uniform over de rapportages, waardoor het nog steeds veel tijd kost om een rapportage te doorgronden.

IBCS als kapstok voor organisaties

IBCS -International Business Communication Standards- is een uniek datavisualisatie concept, waarin naast visuele, ook de semantische en conceptuele regels worden vastgelegd voor het leveren van management informatie. Juist deze combinatie maakt het geschikt om door organisaties geadopteerd te worden in tegenstelling tot alleen een datavisualisatie concept.

Als enig IBCS-gecertificeerd bedrijf in de BENELUX, gebruiken wij verschillende ondersteunende tools om de data op de juiste wijze weer te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SAP Business Objects Design Studio & Cloud, MS Excel of Qlik.

IBCS is al door meerdere grote (internationale) organisaties geadopteerd en heeft z’n toegevoegde waarde bewezen, zoals: Philips, SAP, Deutsche Telekom, Credit Suisse, International Card Services, Coca Cola, etc.