BI Consultancy

JUGO is een sparringpartner en adviseur voor haar opdrachtgevers. We zijn gespecialiseerd in Business Intelligence op basis van SAP, Business Objects en Qlik en verzorgen implementatietrajecten op gebied van (in-memory) datawarehousing en datavisualisatie volgens IBCS® concept.

Young Professionals

Met jong talent investeert JUGO in de toekomst. Wij geloven dat Young Professionals een echte aanvulling kunnen zijn voor uw organisatie. Met een frisse blik bieden ze nieuwe ideeën en perspectieven op uw organisatie.

 

IBCS® seminar

Eendaagse Engelstalige introductie seminar over IBCS® waarin de standaarden voor rapportages en presentaties worden gepresenteerd. Deelnemers worden aan de hand van “voor” en “na” voorbeelden op de hoogte gebracht van het effectief gebruik van IBCS® aan de hand van de SUCCESS-formule. Neem nu deel, en laat het IBCS® team u uitleggen waarom grote bedrijven als SAP en PHILIPS met deze SUCCESS-formule van de “International Business Communication Standard” (IBCS®) werken.

 
LOGO IBCS white
IBCS certified trainer

IBCS®

De hoeveelheid beschikbare informatie groeit dagelijks, maar de doorlooptijd om beslissingen te nemen wordt steeds korter. Ondanks het toepassen van datavisualisaties, ontbreekt het bij de meeste rapportages en presentaties aan de onderliggende boodschap. Ook is de visuele weergaven niet uniform over de rapportages, waardoor het nog steeds veel tijd kost om een rapportage te doorgronden en om deze te ontwikkelen.

 

Stichting BIJUGOUS

Stichting BIJUGOUS [bie’juugoo’uz] richt zich op lokale jongeren, in de leeftijd van 12-18 jaar, die buiten hun eigen wil buitengesloten worden en hierdoor beperkt worden in hun ontwikkeling. BIJUGOUS helpt ze in hun kracht te komen en hun doelen te bereiken.

 

Over JUGO

JUGO kent een informele cultuur waarbinnen iedereen de ruimte krijgt om zichzelf te ontwikkelen en van elkaar te leren. We onderzoeken de laatste technische en conceptuele BI ontwikkelingen en delen onze inzichten met elkaar en onze klanten in maandelijks georganiseerde kennissessies.

Partnerships

JUGO gelooft in de kracht van samenwerking, in plaats van proberen alles zelf te doen. Met onze partners willen we gezamenlijk meerwaarde bieden aan onze klanten.