JUGO Helps you with your business intellegence

Here’s a piece of text about JUGO Daarnaast hebben ze waardevolle trainingen waar uw bedrijf hun targets haalt.

Driving your business with passion

About JUGO

JUGO is a talk partner and advisor for it's clients

We specialize in Business Intelligence based on SAP, Business Objects and Qlik and provide implementation processes in the field of (in-memory) data warehousing and data visualization according to the IBCS® concept.

Our services

Consultancy

With his experience and knowledge, the JUGO consultant will form and execute the right course in a team. In addition to data warehousing, we are also working on data visualisations.

Trainings

Wij bieden trainingen en workshops aan op het gebied van IBCS®. These training courses and workshops are provided by a certified IBCS® trainer and / or consultants.

Managed service

JUGO is niet alleen een BI-implementatie partner maar ontzorgt daarnaast haar opdrachtgevers met betaalbaar en kwalitatief hoogstaand proactief beheer.

First following trainings

JUGO verzorgt diverse trainingen. KPI Tree suit master class, ROKS KPI Masterclass or IBCS® training. Let our International Business Communication Standard (IBCS®) trainer explain why large companies such as SAP and PHILIPS work with this SUCCESS formula.

IBCS Courses

IBCS | Solid, outlined, hatched

30 September 2034
Leer het waarom en wat van de consistente IBCS rapportnotatie kennen en leer hoe u deze kunt toepassen op uw grafieken en tabellen. Ten behoeve van managers, analisten en dashboardontwerpers.

SAP HANA CV’s als DataSource voor een SAP BW Transformation

Hybride oplossingen waarbij het beste uit twee werelden kan worden gehaald, zijn op verschillende gebieden toepasbaar: de robuustheid van SAP BW en de agility van SAP HANA. Een mooi voorbeeld van het samengaan van beide werelden is de vastlegging van data in een BW ADSO in combinatie met een HANA Calculation View die de ETL logic voor zijn rekening neemt. Allemaal niets nieuws onder de zon en ook zeker geen rocket science. Toch ben ik er erg enthousiast over en verbaas me dat er niet veel meer over wordt geschreven. Ook bij de collega’s in het netwerk zit dit nog maar beperkt in de gereedschapskist.

Lees verder »

Theo is al 15 jaar onze Theo

Theo is 15 jaar bij JUGO in dienst. Naast dat het wel een feestje verdient, zijn we benieuwd naar de persoon achter de consultant. Wat drijft hem? Hoe hou je 15 jaar passie en plezier in je werk? En wie is Theo naast JUGO? We hebben het hem allemaal gevraagd! Lees hieronder de blog met Theo in de hoofdrol.

Lees verder »

IBCS | Solid, outlined, hatched

Leer het waarom en wat van de consistente IBCS rapportnotatie kennen en leer hoe u deze kunt toepassen op uw grafieken en tabellen. Ten behoeve van managers, analisten en dashboardontwerpers.

Lees verder »
Other courses

Why IBCS?

IBCS -International Business Communication Standards- is eenuniek datavisualisatie concept, waarin naast visuele, ook de semantische en conceptuele regels worden vastgelegd voor het leveren van management informatie. Juist deze combinatie maakt het geschikt om door organisaties geadopteerd te worden in tegenstelling tot alleen een datavisualisatie concept.

enig IBCS-gecertificeerd bedrijf in de BENELUX, gebruiken wij verschillende ondersteunende tools om de data op de juiste wijze weer te geven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan SAP Business Objects Design Studio & Cloud, MS Excel of Qlik.

JUGO has as only in the Benelux one by IBCS certified trainer in house.