#E95E0D
#002642

IBCS Nederlandse Gebruikersgroep Roundtable

Een succesvolle sessie met verschillende bedrijven die gebruik maken van IBCS, zoals Philips en PostNL. Deze rondetafel hadden we de volgende agenda: -Hoogtepunten van het IBCS-congres -Philips reis naar IBCS -De wetenschappelijke impact van de Succesregels met betrekking tot de verbetering van de perceptie -Ronde tafel discussie

Driving your business with passion

Een succesvolle sessie met verschillende bedrijven die gebruik maken van IBCS, zoals Philips en PostNL. Deze rondetafel hadden we de volgende agenda:

  • Hoogtepunten uit het IBCS-congres
  • Philips reis naar IBCS
  • De wetenschappelijke impact van de Succesregels met betrekking tot de verbetering van de perceptie
  • Ronde tafel discussie

Hoogtepunten uit het IBCS-congres 2018

Mohammed Abouyakob van JUGO was aanwezig op het IBCS Jaarcongres in Londen op 8 juni. Hij gaf een update van de besproken onderwerpen op het congres om iedereen op de hoogte te houden van de status en ontwikkelingen van IBCS.

De reis van Philips naar IBCS

Daniel Doorduin van Philips gaf een presentatie over hun reis naar IBCS. Hij deelde interessante geleerde lessen, voordelen van IBCS en zijn gedachten over waar IBCS nog kan verbeteren. Het is leuk om gedachten te delen over de implementatie van IBCS, zodat bedrijven van elkaar kunnen leren.

De wetenschappelijke impact van de Succesregels met betrekking tot de verbetering van de perceptie

Ronald van Lent van JUGO en IBCS trainer gaf een presentatie over affectieve (minder fouten) en efficiënte (snellere) perceptie van informatie op basis van wetenschappelijk onderzoek van verschillende universiteiten. Hoewel verschillende factoren van invloed zijn op de cognitieve belasting en daarmee op de snelheid van het consumeren van informatie en het nemen van de juiste beslissingen. Standaardisatie werd getest als zijnde van belang.

Stay up to date
SAP HANA CV’s als DataSource voor een SAP BW Transformation
Hybride oplossingen waarbij het beste uit twee werelden kan worden gehaald, zijn op verschillende gebieden toepasbaar: de robuustheid van SAP BW en de agility van SAP HANA. Een mooi voorbeeld van het samengaan van beide werelden is de vastlegging van data in een BW ADSO in combinatie met een HANA Calculation View die de ETL logic voor zijn rekening neemt. Allemaal niets nieuws onder de zon en ook zeker geen rocket science. Toch ben ik er erg enthousiast over en verbaas me dat er niet veel meer over wordt geschreven. Ook bij de collega’s in het netwerk zit dit nog maar beperkt in de gereedschapskist.
Theo is al 15 jaar onze Theo
Theo is 15 jaar bij JUGO in dienst. Naast dat het wel een feestje verdient, zijn we benieuwd naar de persoon achter de consultant. Wat drijft hem? Hoe hou je 15 jaar passie en plezier in je werk? En wie is Theo naast JUGO? We hebben het hem allemaal gevraagd! Lees hieronder de blog met Theo in de hoofdrol.
De reis van Philips naar IBCS
In 2011 zijn we begonnen met een meerjarig initiatief voor bedrijfstransformatie, genaamdAccelerate! om ons nieuwe bedrijfsmodel te implementeren, waarbij we ernaar streefden om door middel van standaardisatie veel efficiënter te werken. We merkten dat iedereen in het bedrijf een eigen versie van de waarheid had, door middel van eigen grafieken en tabellen, in hun "eigen" Excel-bestanden.
NL

Driving your business with passion

Inschrijven training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed semper fringilla urna vitae tincidunt. Mauris at turpis sed lacus sollicitudin iaculis ac et libero. Morbi at condimentum purus. Donec in ante nunc. Duis sapien dolor, semper tincidunt ullamcorper pharetra, fermentum non magna. Nulla a erat iaculis, venenatis augue in, ultricies enim. In molestie gravida enim non convallis. Ut nibh mi,

aliquet sodales tempor eu, eleifend a augue. Mauris id tortor nibh. Sed iaculis erat porta viverra lacinia. Mauris ut tempor lorem. Donec iaculis sem mauris, at hendrerit velit mattis quis. Donec pretium lacus non turpis rutrum, et rhoncus est lobortis. Maecenas euismod sagittis convallis. In lobortis risus tincidunt, cursus ante eget, mollis m

Inschrijven training: IBCS Nederlandse Gebruikersgroep Roundtable