#E95E0D
#002642

Algemene gegevens

Heb je een vraag of wil je een aanvraag indienen, neem contact met ons op.

DRIVING YOUR BUSINESS WITH PASSION

Naam en Contactgegevens

Naam:                               Stichting BIJUGOUS
Adres:                               Halvemaanstraat 7
                                          5211 VV  ’s-Hertogenbosch
Mail:                                  stichting@bijugous.nl
Internet:                            www.bijugous.nl

Fiscale en KvK gegevens

RSIN nummer:                   857259362
KvK nummer:                     67997473

Samenstelling Bestuur

Paul Boekhoorn, Voorzitter
Henk van der Haar, Penningmeester
Jesse Peerboom, Secretaris
Daisy Ambaum, Lid
Ronald van Lent, Lid

Werkwijze Bestuur

De activiteiten van het bestuur zijn tot nu toe gericht op het vaststellen van de doelstellingen van de Stichting BIJUGOUS en het vinden van geschikte bestedingsdoelen die voldoen aan deze doelstellingen. Vervolgens worden deze doelen tegen het licht gehouden om vast te stellen of ze voldoen aan de doelstellingen van de Stichting. Uiteindelijk wordt door het bestuur bepaald welke bedragen aan deze doelen ter beschikking worden gesteld.

Bestuursvergaderingen vinden gemiddeld een keer per twee maanden plaats.

In de toekomst zal ook gekeken worden welke activiteiten de Stichting zelf kan opstarten, bijvoorbeeld samen met JUGO collega’s, om zo aan de doelstelling bij te dragen.

Beloningsbeleid

Bestuursleden van de Stichting BIJUGOUS zijn werkzaam voor of hebben een dienstverband met de vennootschap onder firma: JUGO V.O.F., gevestigd te ’s-Hertogenbosch. Ook de echtgeno(o)t(e) of levenspartner van deze medewerkers kunnen in het bestuur worden opgenomen. De leden van het bestuur ontvangen geen onkostenvergoeding, reisvergoeding of enige andere vorm van beloning voor hun werkzaamheden voor de Stichting. Alle ontvangen donaties komen volledig ten goede aan de door de Stichting geformuleerde doelstelling.

Beleidsplan

De Stichting BIJUGOUS richt zich op (lokale) jongeren, in de leeftijd van 12-18 jaar, die buiten hun eigen wil buitengesloten worden en hiermee beperkt worden in hun ontwikkeling en moeite hebben om in hun eigen kracht te komen. Het betreft jongeren waarvan de persoonlijke ontwikkeling wordt geremd, stagneert, afneemt of zelfs gevaar loopt door het gebrek aan (financiële) middelen op gebied van educatie en sport & spel, of waarbij het persoonlijke welzijn in het geding is.

Hoewel de Stichting zich primair richt op een meer structurele relatie met lokale jongeren en initiatieven is de Stichting ook bereid op incidentele basis middelen beschikbaar te stellen buiten de primaire doelgroep maar wel binnen de geformuleerde doelstelling.  

De Stichting ontplooit zelf initiatieven die zich richten op deze groep jongeren, waarbij de doelgroep zelf ook een actieve rol inneemt. Daarnaast zal de Stichting initiatieven van derden (financieel) ondersteunen die hetzelfde doel nastreven.

Naast financiële ondersteuning bestaat ook de mogelijkheid dat de tijd, kennis en kunde van de JUGO medewerkers en diens echtgeno(o)t(e) / levenspartner worden ingezet ter ondersteuning van de door de Stichting geformuleerde doelen. Denk hierbij bijv. aan ondersteuning op het gebied van computeronderwijs.

Blijf op de hoogte
Ben jij dé nieuwe BI-expert?
JUGO gelooft in jonge mensen! Daarom nemen wij het heft in eigen handen en gaan we de nieuwe generatie Young Professionals opleiden. Heb jij net je hbo-diploma gehaald en ben je op zoek naar de eerste stappen in jouw carrière? Lees dan snel verder en meld je aan voor de BI-Academy!
SAP HANA CV’s als DataSource voor een SAP BW Transformation
Hybride oplossingen waarbij het beste uit twee werelden kan worden gehaald, zijn op verschillende gebieden toepasbaar: de robuustheid van SAP BW en de agility van SAP HANA. Een mooi voorbeeld van het samengaan van beide werelden is de vastlegging van data in een BW ADSO in combinatie met een HANA Calculation View die de ETL logic voor zijn rekening neemt. Allemaal niets nieuws onder de zon en ook zeker geen rocket science. Toch ben ik er erg enthousiast over en verbaas me dat er niet veel meer over wordt geschreven. Ook bij de collega’s in het netwerk zit dit nog maar beperkt in de gereedschapskist.
Theo is al 15 jaar onze Theo
Theo is 15 jaar bij JUGO in dienst. Naast dat het wel een feestje verdient, zijn we benieuwd naar de persoon achter de consultant. Wat drijft hem? Hoe hou je 15 jaar passie en plezier in je werk? En wie is Theo naast JUGO? We hebben het hem allemaal gevraagd! Lees hieronder de blog met Theo in de hoofdrol.
NL

Fijn dat je er bent! Deze site plaatst cookies. Dit doen we om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Als u de cookies niet accepteert, werken niet alle onderdelen van de site.

Driving your business with passion

Inschrijven training

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed semper fringilla urna vitae tincidunt. Mauris at turpis sed lacus sollicitudin iaculis ac et libero. Morbi at condimentum purus. Donec in ante nunc. Duis sapien dolor, semper tincidunt ullamcorper pharetra, fermentum non magna. Nulla a erat iaculis, venenatis augue in, ultricies enim. In molestie gravida enim non convallis. Ut nibh mi,

aliquet sodales tempor eu, eleifend a augue. Mauris id tortor nibh. Sed iaculis erat porta viverra lacinia. Mauris ut tempor lorem. Donec iaculis sem mauris, at hendrerit velit mattis quis. Donec pretium lacus non turpis rutrum, et rhoncus est lobortis. Maecenas euismod sagittis convallis. In lobortis risus tincidunt, cursus ante eget, mollis m

Inschrijven training: Algemene gegevens